Watt about us

The Power of Silence

De sloep die je niet hoort,
met een verhaal dat gehoord mag worden

Stap aan boord bij vaaridioten Mees en Koen. Want ja, zo mag je ze best noemen. Mees ging al in de wieg mee zeilen, Koen is ex-wedstrijdzeiler. De twee deden ervaring op bij exclusieve jachtbouwers, werkten op Ibiza en in Saint-Tropez en vonden elkaar telkens weer in hun liefde voor het varen.

De toekomst van varen

De meest duurzame sloep creëren zonder in te boeten op luxe en comfort; met die uitdaging begonnen Mees en Koen aan hun avontuur. Het resultaat van die duurzame missie: Watt Boats, de toekomst van varen. De ultieme elektrische sloep die een authentiek verhaal met zich meedraagt.

‘Ervaar geruisloos varen met een Watt Boat’

Een bijzonder verhaal

We nemen je graag mee in het verleden van jouw toekomstige sloep. Over ruige zeeën voer hij tientallen jaren mee aan boord van een container- of cruiseschip. De reddingssloep zag de wereld, zonder het water te raken. En legde tot wel 1,6 miljoen zeemijlen af. Van origine gebouwd voor twintig mensen op een woelige oceaan, weerstaat de sloep met gemak weer en wind. Dat verhaal neemt hij mee naar Nederland. Naar jou.

Van Bangladesh naar Nederland

Maar het verhaal begint in Bangladesh, waar de sloepen een complete refit ondergaan. Als Watt Boats dragen wij zorg voor onze collega’s ter plekke. Onder prettige werkomstandigheden bouwen ze de sloep van top tot teen opnieuw op. Zo zorgen we niet alleen voor een gelukkige toekomst voor de sloep, maar ook voor ons team in Bangladesh.

Sterke Nederlandse
Kwaliteit

De boot wordt in het Friese Heeg afgebouwd. Heeg is het epicentrum van de watersport in Nederland en staat bekend om zijn hoge kwaliteit op het gebied van jachtbouw. Alle opties en het hart van de motor worden daar ingebouwd. We werken met gevestigde namen en vertrouwde relaties die al jaren ervaring hebben met het afbouwen van luxe sloepen. Met de rijke geschiedenis die de sloep met zich meedraagt, is hij nu klaar voor een nieuw verhaal dat gehoord mag worden. Een verhaal dat jij schrijft.

Onze partners

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief