Jouw Watt Boat

Ontwerp jouw boot

Watt een
keuze

Geheel naar eigen wens samen te stellen, precies Watt u wilt! Inspiratie opdoen of je toekomstige boot samen stellen? Bekijk dan onze configurator hier onder. En ga aan de slag.

De Watt Boat 750 is een elektrische sloep die is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Met zijn minimalistische ontwerp en het gebruik van hoogwaardige materialen, ervaar je een omgeving van comfort en luxe. Hoewel oorspronkelijk ontworpen voor elektrisch varen in Amsterdam, is deze sloep geschikt voor alle binnenwateren van Nederland. Dankzij de royale rondzit kun je ontspannen en genieten van heerlijke dagen op het water.

De Watt Boat 750S is een elektrische sloep met een zonnebed van maar liefst 2,1 meter diep. Dankzij zijn strakke en minimalistische ontwerp, in combinatie met hoogwaardige materialen, biedt deze sloep een omgeving van ultiem comfort en vaargemak. Het zonnebed zorgt niet alleen voor extra opslagruimte aan boord, maar maakt het ook mogelijk om de boot met kussenset zonder afdektent open te laten liggen.

Ervaar
Geruisloos
Varen

Een combinatie van strak design, innovative technologie en ultiem comfort. Met een Watt Boat ben je klaar voor de toekomst.

Watt’s up?

Boek een proefvaart

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief