Watt Watt?

Elektrisch varen

De kracht van elektrisch varen

Ssst … Hoor je dat? Nee? Mooi! Onze elektrische sloepen geven de ultieme vaarbeleving. Geen motorgeluid en overheersende vibratie, maar enkel het kabbelen van het water. Kom op plekken waar sloepen met een verbrandingsmotor niet mogen komen en zie de wereld in alle rust aan je voorbijtrekken. Vaarplezier en -comfort zoals de echte liefhebber dat graag ervaart.

Waarom
Watt

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hergebruiken bestaande sloepen, wat zorgt voor een aanzienlijk lagere CO2-footprint. De indeling van de sloep is gebaseerd op het creëren van de meest bruikbare en mooie sloep op de Nederlandse wateren.

Het hart
van Watt

Onze sloepen worden in Heeg (Nederland) afgebouwd en voorzien van de beste motoren, accu’s en technologieën die op de markt beschikbaar zijn. De door jouw gekozen opties vergroten het hart van Watt en zorgen voor nog meer comfort en vaarplezier.

Watt
materiaal

Bij al het materiaal dat we gebruiken, denken we na over duurzaamheid. Zo heb je bij ons de keuze voor stof die van petflessen is gemaakt en de meest duurzame vervanging van echt teak, Flexiteek. Ook bieden wij milieuvriendelijke antifouling in de vorm van een wrap aan.

Onze missie

Een tweede leven voor reddingssloepen. Als nieuwe norm voor milieuvriendelijke sloepen die niet alleen krachtig en efficiënt zijn, maar ook een comfortabele en luxe ervaring bieden voor bestuurders en passagiers. Dat is waar we voor staan.

Onze visie

Door onze technologische expertise te combineren met ons streven naar een milieuvriendelijke productie en bedrijfsvoering, creëren we een duurzamere toekomst voor de recreatievaart. Dat is waar we voor gaan.

“De duurzame elektrische sloepen van Watt Boats zagen de wereld en zijn nu omgetoverd tot luxe sloepen waarin jij gezien mag worden”

Watt drijft jou?

Ervaar zelf het leven op water in een Watt Boat. Laat de wereld geruisloos aan je voorbij trekken en proef de rijke geschiedenis die de sloep met zich meedraagt.

Ontwerp jouw Watt Boat

De Watt Boat 750 is een duurzame elektrische sloep met een verhaal. Uitgerust met een krachtige elektromotor en een ruim accupakket, kun je genieten van elektrisch varen op grachten en binnenwateren. Dankzij de ruime zitplaatsen is deze sloep perfect om al je vrienden en familie mee te nemen.

De Watt Boat 750S is een elektrische ex-reddingssloep met een ruim zonnebed. Met een standaard actieradius van meer dan 50 kilometer, kun je moeiteloos de hele dag op avontuur. Stap aan boord van je zelfsamengestelde elektrische sloep en verken grachten, meren en plassen terwijl je geniet van de stille schoonheid van elektrisch varen.

Watt’s up?

Boek een proefvaart

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief